OPI Passion

Akkor kérésre, a következő teszt az OPI Passion tesztje. Ez a második OPI lakkom, és ebben sem kellett csalódnom, mert csodás lakk. Ráadásul mind a kettőt ajándékba kaptam. <3 Az üvegcse 15 ml lakkot tartalmaz, az ecset se nem túl vastag, se nem túl vékony.


Sok különlegesség nem nagyon van a lakk színében. Egy halvány rózsaszínes "köröm színről" van szó, ami francia manikűrhöz tökéletes lehet, vagy alap lakknak. Az ecsettel egy álom dolgozni, szépen terül a lakk, és gyorsan is szárad.


Akartam készíteni egy francia manikűrt vele, de végül lusta disznó voltam és nem készült, majd legközelebb... Három rétegben használtam a lakkot, viszont még így is látszódott a körömvégem, úgyhogy én csak magában nem ajánlanám használatra, csak díszítve.Szeretitek a francia manikűrt? Milyen lakkot használtok hozzá?

4 megjegyzés:

 1. Szép! :) Én nagyon szeretem a franciát, ennek ellenére kb félévente egyszer készítek olyat. :( Én általában az Avon Pearl Shine lakkját használom. :)

  VálaszTörlés
 2. Szeretem a franciát, de én is ritkán festek magamnak. Nem tudom, de az én hosszú körmeimen nem mutatnak jól..:(
  De majd megpróbálkozom még egyszer....
  Èn is OPI-zok ;-) nálam a piros a soros. :P

  VálaszTörlés
 3. Rajongok a franciáért de nem a hagyományos fehérrel,hanem kékkel,vagy neonnal. :D Amúgy nagyon szép ez az OPI nekem olyan Nude-os. :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem is kicsit nudeos egyébként Csillám Lány. =)
  Én is szeretem a franciát, régen nagyon sokat volt olyan a körmöm és a páromnak az a kedevnce, de már régen festettem olyanra a körmöm. :S Igazad van M. rövidebb körmöm tényleg jobban áll, bár én szeretem hosszún is, de szerintem a Te körmeid hosszabbak az enyémnél is. :D

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com