Miss Sporty - Lasting colour 060

Ezt a lakkot DM-es kuponnal vettem, 300 Ft körül volt így 50% kedvezménnyel. Már egy ideje fentem rá a fogam, mert nagyon tetszett, de nem akartam 500-600 Ft-ot kiadni. Pont kapóra jött a kupon amit a postán küldtek, nagyon megörültem neki. A lakk viszonylag gyorsan szárad, szépen fed. 3 vékony réteget kentem fel belőle. Szép fényes marad és nagyon szépen csillog-villog.


A lakkhoz kapcsolódva pedig felfedeztem, hogy vannak nekem szép türkiz sminkcuccaim is. Ezeket még taláb 2, de lehet hogy 3 évvel ezelőtt kaptam a páromtól. Most megfogadtam, hogy többet fogom őket használni, eddig ugyanis talonban álltak annak ellenére is, hogy szeretem ezt a színt. Nem igazán szoktam a fekete szemceruzán és szempillaspirálon kívül mást használni, de ezentúl úgy döntöttem fogok... =)


Ti hogy sminkeltek a mindennapokban? Szeretitek a feltűnő színes sminkeket, vagy maradtok a visszafogott megoldásoknál inkább?

Megjegyzések

  1. Hnagulatfüggő. Szeretem a színeset, főleg, ha a körmöm az. :-) Szép a lakk, és jól áll, mondjuk odavagyok a körömformádért :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! =) Én is nagyon szeretem. =) Talán erre vagyok a legbüszkébb magamon. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése