tag:blogger.com,1999:blog-3971426626062333784.post2101872516477642885..comments2024-01-31T06:26:32.992+01:00Comments on Thimmyke lakk-kuckója: Cukormentes zablisztes piskótaThimmykehttp://www.blogger.com/profile/07336045685722158307noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3971426626062333784.post-32277116411261052622016-04-15T13:49:42.241+02:002016-04-15T13:49:42.241+02:00:) A zabliszt a legjobb alternatíva szerintem a pi...:) A zabliszt a legjobb alternatíva szerintem a piskótához, meg palacsintához, meg az omlós almás süteményemhez is. :D TK búzaliszttel, grahamliszttel stb. nem lehet hasonló hatást elérni szerintem, mint a zabliszttel. :D Ha nem vagyok biztos benne, hogy működik-e a dolog, akkor 70%-30% arányban keverem a zab- és a sima fehérlisztet (utóbbiból kevesebbet rakva, hogy megmaradjon a zabliszttől a lassú felszívódás, ami nekem a lényegi rész, na meg persze hogy cukormentes legyen), bár süteményeknél kicsit bátrabb vagyok, mint pl. kenyérsütésnél - azt mindenképpen 70%-30% arányban sütöm. :)Dórahttps://www.blogger.com/profile/17165216566332312947noreply@blogger.com