Új Moyra gel look lakkok tesztje

A Moyra csapata kb másfél héttel ezelőtt azzal keresett meg, hogy lenne-e kedvem kipróbálni az új Gel Look lakkokat, mert küldenének nekem tesztelésre belőlük. Rettenetesen megörültem, és természetesen igent mondta, hát hogy a viharba ne lenne kedvem kipróbálni őket, amikor az egyik kedvenc márkámról van szó... 




A csomagocska most hétfőn érkezett meg nagy örömömre, és egész héten ezeket a lakkokat teszteltem, keddtől péntekig minden nap egyet-egyet. Mind a négy szín csodás lett, egyedül a bronzossal nem sikerült teljes mértékben megbarátkoznom, mert az nem az én színem, de ettől függetlenül az is tetszik, csak még barátkozunk. :)


Négy új lakk került be a kollekcióba így karácsony előtt, és igazán ünnepire sikerültek telis-tele apró csillámokkal, amik csak úgy szikráznak a körmökön. Az állaguk picit sűrűbb nekem a megszokottnál, de ettől függetlenül egyszerű velük dolgozni, gyorsan száradnak, és a bronzos kivételével mindegyikből elég volt két vékony réteg, az Annabellből viszont én felkentem a harmadikat is. :) Szép fényes a finishük, a tartósságukról azonban nem nagyon tudok nyilatkozni, mert csak 1-1 napig viseltem őket, de addig semmi gond nem volt velük. :)



Ilyen csodásan mutatnak felkenve, de lássuk őket egyesével is... 


Az első árnyalat a 960-as számú Roxane, ami egy csodás hideg pink árnyalat tele pici lilás rózsaszín csillámokkal. Amikor először kezembe vettem az üveget valamiért nekem meleg árnyalatnak tűnt kicsit arany beütéssel, de felkenve rájöttem, hogy ez sokkal inkább hidegebb lilás rózsaszín. A pici csillámok csodásan mutatnak benne, egész nap csak nézegettem a körmöm milyen kellemes kis szín lett ez. :)





A második árnyalat a 961-es Annabell ami egy narancsos pinkes beütésű bronz árnyalat. Különböző szögekben különböző árnyalata jön elő, hol a picit rózsaszínes, hol a narancsosabb.





A harmadik lakkunk a 962-es Leona névre hallgat, ami csodás türkiz pici kékes beütéssel tele arany csillámokkal.





A negyedik versenyzőnk a 963-as számot és a Marine nevet kapta, és királykékes alapban találjuk benne az arany csillámokat.





Nyomdázva is szuperül néznek ki a lakkok, imádtam őket hordani, és ezúton is köszönöm szépen a lehetőséget a Moyra csapatának, hogy kipróbálhattam őket. :) Azt hiszem ha egy kedvencet kellene megneveznem, akkor az nem kérdés. hogy a pink, a színe miatt. :D A kék és a türkiz egyaránt ugyanúgy tetszett, és a bronzos tenném a lista végére, mert azzal még barátkoznom kell, mert kívül esik a komfort zónámon. De ahogy egyre többet nézegetem az is egyre jobban bejön, és biztos fogok vele kísérletezni. :)


Melyik lakk tetszik nektek? Megveszitek valamelyiket?

Megjegyzések

  1. A Leonát már én is kinéztem magamnak! :) Nagyon szépek! :)

    VálaszTörlés
  2. Tuti nem, ezek a színek nem jönnek be. Pedig imádom a Moyrát, rengeteg lakkom van tőlük, 50 biztosan. De valahogy a finish olyan fura itt, ez géles?

    VálaszTörlés
  3. A Leona árnyalat nagyon szép, karácsonyos! *-* Az Anabell árnyalat olyan mintha a Peach kollekcióból, a Fortyniner és a Santa Barbara árnyalatot összekeverték volna.

    VálaszTörlés
  4. Nem rosszak, de most valahogy egyik sem fogott meg. :(

    VálaszTörlés
  5. Szép színek, de én sem érzem a nagy vonzalmat. Talán azért, mert a promokép megjelenésekor is úgy éreztem, hogy ezek számomra abszolút nem karácsonyi színek.

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűek,viszont maga a finish nagyon nem vonz...olyan furán metálos,vagy nem is tudom...nem érzem magaménak,de rajtad jól mutatnak. :)

    VálaszTörlés
  7. Szépek a színek, de most a nyomdalakkjaikra várok, Szekszárdra még nem érkeztek meg :(

    VálaszTörlés
  8. nekem kivételesen most nem tetszenek ezek a lakkok. szépek, de valamiért nem tetszenek. :/

    VálaszTörlés
  9. Nekem tetszenek, de egyik sem annyira különleges hogy égető késztetést éreznék lecsapni rájuk. Valamiért túlzottan engem sem fogtak meg.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése