Born Pretty Store - Holo porok

A legutóbbi Born Pretty Store tesztcsomagomban lapult ez a 9 darabos szebbnél szebb színekből holo porokból álló por szett, aminek a kipróbálásával nem vártam sokat, mert nagyon kíváncsi voltam hogy néznek ki a bevetésen.

INNEN tudjátok megrendelni.


Három db hármas csoportra szedtem a kilenc színt, és így teszteltem őket, mert egyesével nagyon sok lett volna, így viszont tök jól mutatnak együtt, és viselni is tudtam a manikűröket néhány napig.
A porok használata nagyon egyszerű, a picit még nedves körömlakkra kell őket felvinni a hozzájuk járó aplikátor segítségével, majd fedőlakkal kell fixálni az egészet. Én teljesen natúr (gyengén fedő francia manikűr) alapra vittem fel minden színt, és UV fedőlakkal fixáltam a végén. A poszt végén mutatok sima fedőlakkal fixált manikűrt is, azzal is működnek a porok. Sajnos nem mindig sikerült a tökéletes fényekben  a legszebb csillogásuk közben  elkapnom a manikűröket, de igyekeztem a legjobbat kihozni a helyzetből. :)


Az első csoportba a kékes-lilás színek kerültek. A mutató ujjamon a liláskék-pink jobb oldali keveréket, a középső és a kis ujjamon a kék-piros középsőt, a hüvelyk és a gyűrűs ujjamon pedig pink-lila bal oldali keveréket láthatjátok. A legholosabb a lila-pink keverék volt, nekem ebből a trióból ő volt  a kedvencem.







A második hármasba kerültek a bronzos-aranyos árnyalatok. A mutató és a kisujjamon a legsötétebb jobb oldali barana-narancs keveréket, a gyűrűs és hüvelyk ujjamon a pink - meleg arany - narancs bal oldali keveréket, a középső ujjamon pedig lila-hideg arany középső keveréket láthatjátok. Ezek a színek mind nagyon tetszettek és mindegyik csodásan szikrázott a napsütésben. A tégelyben elsőre elég egyformának tűnnek, de használat közben szépen kijön a különbség a különböző árnyalatok között. Itt a gyűrűs ujjamon lévő legvilágosabb, meleg árnyalat volt a kedvencem.







Az utolsó csoportba a türkizes-zöldes színek kerültek.  A mutató és kis ujjamon a zöld a középső zöld, a középső ujjamon a lila-zöld jobb szélső, a gyűrűs és hüvelyk ujjamon pedig a lila-türkiz bal szélső keveréket láthatjátok. Ezek közül is világos türkiz volt a kedvencem, és ez is csillogott a legszebben.







A végére pedig összeszedtem mind a három trióból a kedvencemet, és ezeket használtam együtt. Szerintem nagyon jó az összhatásuk is. Itt sima fedőlakkal láthatjátok a porokat szintén natúr alapon. Két rétegben kentem vastagon a fedőlakkot, és teljesen jól működött. Nem vesztettek a csillogásukból a porok, és csodaszépen szikráztak napsütésben. 






Szeretitek a holo porokat?


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.

Megjegyzések

  1. nagyon szépek ezek a porok, bár én még mindig utálom a lemosásukat és biztos gyakorlás teszi, de nekem nem az az 5 perces felkenem és rohanok ez a porozás :)

    VálaszTörlés
  2. Jáj, ezekből már három megvan nekem is. A kedvencem a kékeslila-pinkesbordó, az valami eszméletlenül szép.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néznek ki. Nekem most a kávébarna holoporból készült géllakkos réteg van a bal kezem gyűrűs ujján. Egyszerűen imádom, és fáj a szívem, hogy szombaton le kell oldanom, hogy vasárnapra ruhámhoz passzoló piros manikűrt készítsek.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek, igazából mindegyik :) Még sosem próbáltam ilyen porokat, de tervben van.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése