Manikűrvadász 26. Ildi manikűrje

Bár Ildi nem rendelkezik bloggal, de csodás manikűröket készít, amiket az instagramján megnézhettek  ITT. Fogadjátok szeretettel az ő posztját, amit most én teszek közzé.

Sziasztok!

Egy pár fordulót kihagyva, ismét visszatérek a manikűrvadászhoz. :)
Most Timitől kellett vadásznom , aminek nagyon örültem, mert Ő volt az egyike azon blogolóknak, akik miatt kedvet kaptam a körömdíszítéshez, ami aztán egy komoly hobbimmá forrta ki magát az elmúlt két évben. :)


Tőle nehéz manit választani, hisz végtelen lehetőség van a blogján, én a most nagyon népszerű kifestőkönyv, a Titkos kert által ihletett manit alkottam újra más mintával és más színekkel.

Az eredeti mani:


Szép napot mindenkinek!
Ildi

Először is nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat Ildinek. :) Örülök, hogy részem van benne, ha valaki megkedveli a körömdíszítést. :3 Mivel nagyon tetszettek Ildi munkái de még nem volt meg a jelentkezéskor a 30 manikűrje, és a szabályok értelmében így csak ő vadászhatott, de tőle nem, ezért úgy gondoltam vadászok tőle én még a saját páromon felül, hogy ő se maradjon ki a mókából. :)


Erre a virágos pasztell színű manikűrre esett a választásom, ami igazán vidám összhatást kelt bennem. :) A lemezt INNEN tudjátok megrendelni, amit használtam.




Megjegyzések

  1. Ildi manikűrje csodás lett, és Timié is, nagyon el lettek találva!! (-:

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a posztot és az újraalkotást is, nagyon meglepett, nagyon örülök neki! Gyönyörű a manid Timi! :)

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik manikűr nagyon tetszik, szuperek lettek! :)

    VálaszTörlés
  4. Ügyes vagy Ildi, csodaszépet alkottál, és Timike manikűrje is szuper lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg gyönyörűek, nekem az összes tetszik, annyira jó színesek :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon ügyesek vagytok lányok, mindegyik mani szuper lett!

    VálaszTörlés
  7. De kedves Tőled, hogy Te is vadásztál tőle :-) Mindkét mani nagyon szép lett, bár mindkét eredeti is csodálatos :-) Be is követtem Ildit Instagramon :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése