BPS lemezek és bloggertalis zsákmány

Nemrég jó pár Born Pretty Storeos rendelésem érkezett meg, aminek nagyon örültem. Viszont megvolt az első rossz tapasztalom is sajnos. Az egyik rendelésemnek a státusza majdnem egy hétig nem váltott postázottra a kifizetettről, ezért írtam nekik, hogy légyszi postázzák már... Meg is tették szinte azonnal, viszont a csomag hiányos volt, a három lemezből, amit rendeltem csak egy érkezett meg. :/ Írtam nekik, hogy mi a szitu, remélem mihamarabb kezelik a helyzetet... 


Nagyon megtetszettek az utóbbi időben a Born Pretty Store L-es lemezei, szuper mintákat tudnak összeválogatni némelyik lemezre. Ez a 003-as lemez Lexánál tetszett meg nagyon. Érdekes és jól kihasználható minták vannak rajta.

INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett. 


Ez a nyári témájú lemez volt, ami a hiányos csomagban jött, két kerek lemezt is rendeltem mellé, de azok sajnos nem érkeztek meg... Nagyon jó minták vannak a 017-es számú lemezen, szuper nyári manikűröket lehet majd vele készíteni. :)

INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.



Egyiptomi témájú manikűrhöz rendeltem meg ezt a lemezt, mert nagyon tetszenek rajta a piramisok, a teve az egyiptomi szimbólumok és a stamping decailsre alkalmas középső egész körmös minták is.

INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.



A következő négy lemezt pedig tesztelésre kaptam a webáruháztól. A BP-42-es lemezen négy minta szerepel, egy egyiptomi stílusú, egy virágos, egy "kígyós" és egy absztrakt "négyszögletes".

INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.



Második választottam egy szuper virágos lemez volt, amin cuki virágminták vannak, van is már tervem az alsó három mintával... Tökéletes kis tavaszi lemez, a virágos manikűrök kedvelőinek. 

INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.



A többi lemezzel már kicsit gondban voltam, de végül két hasonló tematikájúra esett a választásom. Ázsiai lemezeknek hívom őket, ezen kínai stílusú minták vannak. Vagy legalábbis engem arra emlékeztetnek.

INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.



Ezen a lemezen lévő mintákról pedig India jutott eszembe. Nem tudom még milyen manikűr fog kisülni ebből a két lemezből... De remélem kitalálok valami jót. :D

INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.



Nemrégiben tartottunk egy kis blogger talit a csajokkal, és természetesen most sem maradhatott el a körömlakk csere-bere... Jó pár lakkot kiválogattam én is a talira és természetesen nem tértem haza üres kézzel. :)


Egy éjjkék claire's lakkot, és egy sötét kékes lila Lora lakkot választottam. A Claire's-es kék lakk egy rétegben tökéletes, már ki is próbáltam... És csodás A KÉK lakk kategória. :D Én csak így hívom ezt az árnyalatot. :D


Két jess csillámos körömlakkal is gazdagodtam Rionak köszönhetően. :3 az egyik egy narancsos színű kisebb glittereket tartalmazó (boho), a másik egy pinkes árnyalatú kisebb és nagyon glittereket (candy crush) is tartalmazó darab. Nem volt még a dolgom a márkával, de nagyon kíváncsi vagyok rá, mind a két lakk nagyon tetszik. :)


Két pirosas she lakk is velem jött, az egyik a 200-es számú pici arany csillámos piros, a másik pedig egy pici pirosas-pinkes csillámokkal telerakott fedőlakk.


Egy essence effect lakkot is bezsebeltem, a twinkling blingbling 21 icy fairy-t, egyszerűen nem tudok ellenállni a csillogásnak. :D A golden rose 73-as számú zöld holiday homoklakkja is az enyém lett. Örülök neki, mert zöld homoklakkom nem nagyon van még... :)


A Moyra 69-es lakkjából már egy üveggel elfogyasztottam, így jól jön az utánpótlás. Isteni ez a türkiz szín. :) Az L.A.COLORS lakknál pedig abban reménykedek, hogy jó lesz nyomdázni, mert jó sűrű az állaga. Annyira cuki rózsaszín színe van... :3


Két aranyos árnyalat is meggyőzött még, egy bronzosabb régi lovely lakk és egy óaranyos H&M lakk. :)


És a Maybelline Sensational szempillaspirálom is megérkezett, amit a Glamour everyting blog instagramos játékán nyertem. Nagyon örültem neki, mert szeretem a Maybelline One by One spirálját is, remélem ez is legalább annyira be fog jönni. :)


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Megvan nektek valamelyik lakk vagy lemez?

Megjegyzések

  1. Két lemez megvan, a 003 nagy kedvencem.
    Mostanában kicsit szét van csúszva a Born :D De tuti újra küldik amit kell :)

    VálaszTörlés
  2. Woww ,mennyi szépség:) Használd egészséggel őket ;)

    VálaszTörlés
  3. De jók ezek a lemezek! És az a türkiz Moyra, nem csodálom, hogy újravásároltad. (-:

    VálaszTörlés
  4. Szuperek a lemezek, várom a manikűröket velük. :))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper lemezek :) Különösen a nagyok! Már én is fenem a fogam ezekre egy ideje, a nyári témájún erősen gondolkodom és a Qgirl 022 is nagyon tetszik! A Lakkok közül nagyon szépek a Jess csillámosak! Nekem az Essence Icy Fairy van meg innen, de annyira nem vagyok vele elégedett, elég nehéz a csillámokat kihalászni belőle. A sötétlila Lora is megvan azt hiszem :)

    VálaszTörlés
  6. De szépek, különösen a lemezek tetszenek nagyon! A BPS lemezeket főleg a nagy minták miatt szeretem, nem kell nagyon figyelni meg igazgatni, mint a MoYounál.

    VálaszTörlés
  7. Óhh az az Egyiptomos lemez *.*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése