Avon újdonságok

Az Avon PR ügynökségének az egyik munkatársa, Petra keresett fel nemrég, hogy lenne-e kedvem kipróbálni pár újdonságot, amik a májusi katalógusban lesznek elérhetők. Természetesen igent mondtam, és három lakk érkezett hozzám tesztelésre. Egy Gel finis kollekcióból, és kettő Magic Effectből.





A legegyszerűbb lakkal kezdeném a Gel finish családba tartozó Fabulous nevű darabról. A színe csodás korallos élénk pink, egyszerűen oda vagyok érte, annyira nyárias. Az állaga szuper, és egy rétegben tökéletesen fed, így láthatjátok a körmeimen is fedőlakk nélkül. Szép fényes marad és egész gyorsan meg is szárad. Azt kell, hogy mondjam tökéletes kis lakk, engem meggyőzött. :) És erősen gondolkodok pár másik szín beszerzésén is. Igazából akár az összeset elfogadnám... :D




A második lakk a Magic Effect családból való Ruby névre hallgató homoklakk. Szép pinkbe hajló piros színe van apró arany csillámokkal. Két rétegben tökéletes a fedése, az állaga is jó, könnyű kezelni. Az érdessége nem túl drasztikus, nem az a harisnyaszaggató felület, inkább csak a lightosabb fajtából való, mint az essence homoklakkjai vagy a Moyra Sugar sandek. Én személy szerint jobban kedvelem a harisnyaszaggató darabokat, de ez is tetszik. :) Összességében jó kis lakk, nekem nagyon tetszik a pirosnak ez az árnyalat. :)




A harmadik lakk szintén a Magic effect családba tartozik, az ő különlegessége, hogy matt. Az Inky blue nevet kapta, mert csodaszép tinta kék színe van. Már egy rétegben tökéletes a fedése, és egész gyorsan meg is szárad. Sajnos  nem egészen úgy néz ki a körmökön, mint az üvegben. Felkenve a bronzos, narancsos csillámok teljesen elvesznek, ami nagy kár, mert én szívesen látnám ezeket a körmeimen is, és nem csak az üvegben szeretném őket csodálni. :) 




A lakkok rendes ára 1 450 Ft, de a májusi katalógusban akciósak, 1 db 999 Ft, ha kettőt rendeltek akkor pedig darabjuk csak 800 Ft. A matt és homok lakkok mellett csillámos és pelyhes fedőlakkokat is beújítottak, valamint matt fedőlakkot is találtok. Én a Gel finish kollekciót ajánlom a legjobban nektek, mert engem a Fabulous lakk teljesen meggyőzött. Ha mind a 25 árnyalat ennyire jó, mint ez és egy rétegben tökéletesen fed, akkor nagyon jó lakkokat hoztak össze. Sok szép rózsaszínes és lilás árnyalat közül is válogathattok. :)

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy kipróbálhattam az újdonságokat!

Szeretitek az Avon lakkjait?

Megjegyzések

  1. Hu, nekem a málnás homoklakk tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Fabulous van meg, és még egy piros gél lakk, szerintem is jók, szép fényesek, már nyomdáztam is vele, arra is kiváló volt! A mineral crush-ból most rendeltem egy zöld árnyalatot és imádkoztam hogy ezek homok lakkok legyenek, ezek szerint beteljesül a vágyam! Egy matt kék lakkot is rendeltem, azt nem tudom most hogy melyik árnyalat, lehet hogy pont az Inky blue, tengerész manikűrhöz szerintem remek lesz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvastam már máshol is, hogy jók nyomdázni, én is kipróbáltam és tényleg szuperül lehet vele. :)

      Törlés
  3. Mindegyik nagyon szép. Hozzám hamarosan a mineral crush topaz árnyalata érkezik és a pelyhes lakk. Már nagyon kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos jók lesznek a pelyhes fedőlakkal én is nagyon szemeztem. :)

      Törlés
  4. A legelső engem a Moyra 78-ra emlékeztet, a második viszont tényleg szép, színre és állagra is. A kék meg, hát szerintem fedőlakk nélkül rajtam bírná vagy fél napig.
    Úgy vagyok az Avon lakkokkal, hogy tényleg csak a náluk kapható különlegességre adnék ki ennyi pénzt, mert sima krém lakkból még mindig a Moyra nálam a kedvenc márka, ami olcsóbb és nem kell a tanácsadónőre várni (és volt már, hogy ki is próbálta mielőtt átadta a cuccot, látszott rajta).
    Az Avontól nagyon rendes, hogy küldtek neked lakkokat, mert a katalógusban meg a valóságban a színek nem mindig egyeznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont megvan nekem a Moyra 78-asa is, és tényleg nagyon hasonló hozzá a színe. :) A gel finish lakkok között nagyon szép árnyalatok vannak, de tény hogy több más márkánál is találhatók ilyen színek. Viszont ha mindnek ilyen jó a fedése mint ennek, akkor aki időt akar spórolni és csak ritkábban lakkoz meg nincs 856 db lakkja annak megérheti beruházni rájuk így, hogy akciósak. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése