A tavasz színei - 4. Barack / Korall

A mai kör színe a barack vagy korall, én ismét felhasználtam mind a kettőt a manikűrben, egy barack-korall árnyalatokban játszó virágos manikűrt készítettem, amihez a Born Pretty Store webáruháztól tesztelésre kapott Qgirl 022-es virágos nyomdalemezt használtam.





Hoztam egy videót is lemezről, ahol megnézhetitek hogy funkcionál. Szerintem teljesen jó, nekem nem okozott nehézséget egyik minta használata sem. Szépen feljönnek a lemezről és a körömre is szépen át lehet őket vinni. A manikűrt ezúttal is a bugyis módszerrel készítettem, mint a pillangós mintánál


INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Szeretitek a barackos árnyalatokat?



Megjegyzések

  1. Hű, ez az egyik kedvencem tőled mostanában, ráadásul imádom a virágos manikat!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett, nem nagyon kommentelek de ez most megérte, hogy rá vegyem magam ^^" nagyon tetszik! Kár, hogy nekem a nyomdázás nem megy ilyen jól :/

    VálaszTörlés
  3. Fú, ezt már nagyon vártam hogy mikor kerül fel, kíváncsi voltam hogyan készül, köszi hogy leírtad! :) Nekem is kedvencem lett ez a manid!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ez a minta. :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szépek a virágok! no meg a képek is *-*

    VálaszTörlés
  6. csodaszép nyomdázás és szép ez a Rita Ora lakk is, én most Joy-napokon a 322 neon fest-et szereztem be. :)

    VálaszTörlés
  7. tyű ez csodaszép, ez a lemez kell.*-*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése