Chick Movie Night - 10. Szex és New YorkAz utolsó filmünk talán a csajosabb mind közül, a Szex és New York. A főszerepben természetesen itt is Carry van, mint a sorozatban. Az élete kezd egyenesbe jönni mind a négy "szinglinek", ketten már nem is szinglik, hanem férjes, anyukák. És végre 10 év után úgy néz ki Carry is révbe ér, és Mr Big megkéri a kezét... 


A manikűrömet ismét egy ruha ihlette, bár először valami "szex és New York"-osban gondoltam, magassarkúk, csillámok és hasonlók. De aztán megvettem a Cosmoót, amihez ajándék rózsaszín körömlakk volt, és egyből bekattant Carry egyik összeállítása a film legelejéről, a rózsaszín-fehér csíkos ing a fehér kosztümmel és a fekete nyakkendővel. Ezt próbáltam körömre vinni. Nekem rettenetesen tetszik a végeredmény,annyira cuki. :DA manikűrhöz a Pet'la Basics1 lemezt használtam, ami szuper kis alap motívumokat tartalmazó lemez, nagyon egyszerű vele például pöttyös, vagy csíkos manikűrt készíteni. :) 


A kedvenc idézet, és az inspirációul szolgáló szett Carryn. :)


 Szeretitek a csajos filmeket, a Szex és New Yorkot már?

8 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jól sikerült, tényleg cuki. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett, igazi csajos manikűr :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó! Nem is gondoltam mikor Instán láttam hogy a Szex és New York-hoz készült. Én imádom a sorozatot, számtalanszor láttam már elejétől a végéig kb. az összes részt. Nagyon klassz csajos sorozat, olyan jókat tudok rajta derülni, és kikapcsol, jó látni benne a lányok barátságát. A filmeket is láttam, azokért annyira nem vagyok oda, a sorozat szerintem jobb. Talán a második rész jobban tetszik a filmből is, mikor Abu Dhabi-ba utaznak, mert az vidámabb :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik az inspiráció és meglepően Carrie-s lett a mani! Köszönöm, hogy részt vettél! :-)

  VálaszTörlés
 5. Annyira nem vagyok oda a filmért, a sorozatból láttam pár évadot. Big tetszett benne :)
  A manikűr viszont csodás, tök jó, hogy a képet is betetted, amiről inspirálódtál!!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com