Bűnözés határok nélkül

Ismét sikerült bűnöznöm egy kicsit, de mentségemre szóljon, hogy az összes lakk akciós volt... A lemezeket pedig pontokból vásároltam a Born Pretty Sotore oldalán... 


Amikor megláttam ezt az I <3 Rock & Roll feliratú lemezt egyből tudtam, hogy kell nekem... Ha másért nem akkor ezért egy mintáért is. :D De tetszik a többi minta is a lemezről, főleg a violin kulcsos és a hangjegyes. :)

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


Erről a lemezről a csillagos minta tetszett meg, azért rendeltem meg, meg mert akciós volt éppen... :D De látok fantáziát a jobb oldali kackaringós "négyzetes" mintában, és a két alsóban is. :)

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


Megrendeltem a második L-es lemezem is, ezúttal virágmintásat választottam. Egyből elvarázsolt a felső sor, és éreztem, hogy ez kell nekem. :) Szuperek ezek a körvonalas virágos minták, szép stamping decals manikűröket lehet velük készíteni. :)

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


Az alábbi két M szériás lemez pedig Lucky bagben volt. Magamtól nem hiszem, hogy megvettem volna őket, de egynek elmennek... A virágoson egész jó minták vannak, de a pillangó sem rossz.



A Nailland oldalán több Golden Rose kollekciós is 50%-os akcióban volt nemrég, ezért lecsaptam pár szépségre, 450 Ft körül voltak mind, ennyiért igazán mérték az árukat. :) A holiday kollekcióból az 57-es sötét pink és az 58-as lilás barna homok lakk tetszett meg, a Galaxy kollekcióból pedig  06-os rózsaszín alapú színes csillámos csoda. :)


A Rossmannban is elkezdődött az essence lakkok akciója, két lila szépség jött velem onnan, a 11 party crasher pici lila csillámos fedőlakk, és a galaxy flakes 23 rock my world halvány lila pelyhes szépség. A rózsaszín lakk pedig a Cosmopolitanhez volt ajándékba. :)


Megvan nektek valamelyik lakk vagy lemez? Lecsaptatok valamire az essence leárazáson vagy a Naillandben?

Megjegyzések

  1. BP-47 megvan.nagyon király lemez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon fain az a lemez, egyből ki is próbáltam. :D

      Törlés
  2. Ezt az L-es lemezt már én is nézegettem. :) Én eddig nem mertem Lucky bag-et rendelni, de annyira nem is bánom. Inkább rendelek akciósan olyan lemezt, amit biztos, hogy használnék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek az L-es lemezeik nagyon jók szerintem. :) Némelyik egy csoda.:) Hát a lucky bag meg... Nem egy nagy durranás... De egyszer ki kellett próbálnom. :D

      Törlés
  3. Én is nem régen rendeltem lemezeket,csak nagyon nehéz kivárni,olyan lassan érkeznek meg.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha tényleg nagyon lassan jönnek meg, van hogy elfelejtkezem valamiről, csak akkor jövök rá, hogy jé ilyet is rendeltem, amikor megérkezik. :D

      Törlés
  4. Szemezgettem a galaxy flakes-el, de valahogy nem győzött meg üvegcsén keresztül. Viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy felkenve milyen. Bár a te zsákmányodban nem szerepel, de a Metal Sugar 04 Skyfall-nak nem tudtam ellenállni. :)

    VálaszTörlés
  5. Ez aztán takarékos bűnözés volt :) Nekem is tetszik a nagy lemez!

    VálaszTörlés
  6. Úristen a tégalap alakó lemez egy csoda :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg szuper csak nézegetni is szeretem. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése