Chick Movie Night - 1. Doktor Szöszi



Az első film a Doktor Szöszi volt. Szerintem senkinek nem kell bemutatnom Elle-t, a szőke csajszit, aki egyszer csak gondolt egyet, és beiratkozott a Harvard jogi karára, hogy visszaszerezze a pasiját, aki azért hagyta el, mert szerinte Elle butuska... Természetesen Elle ezt megcáfolja, sőt csúfosan le is alázza a beképzelt Warnert a film végére. 


Milyen más manikűrt lehetett volna készíteni a film kapcsán, mint cuki rózsaszínt! :D Alapnak egy halvány babarózsaszínt használtam, és erre nyomdáztam két pink lakkal pillangókat, szerintem igazán cuki lett, és illene Elle-hez. :) A végén az egészet megfejeltem még egy kis csillámmal is, mert ez is dukál hozzá. :D




És egy kicsit szórakoztam is... Készítettem egy doktor Szöszis tollat, amit azóta imádok, csak azzal írok a Cosmos határidőnaptáramba. :D Annyira kis kis cuki, és nem kell hozzá más csak egy toll, színes madártollak, ragasztópisztoly és strasszok. :)


 Szeretitek a csajos filmeket, a Doktor szöszit láttátok már?

Megjegyzések

  1. Nagyon jól megoldottad, imádnivaló!

    VálaszTörlés
  2. Minden filmet imádok, kivéve a darabolós gyilkososat :) Szöszit is imádom. Nagyon jól visszaadtad a karakterét :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik!!! Nagyon Szöszis!!!! <3

    VálaszTörlés
  4. Elég rég láttam már, azt hiszem itt az ideje újra megnézni. Nagyon cuki mani lett,tényleg szöszis! :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett a manikűr és illik is a filmhez :) A kis kreatív megoldásod pedig szuper, nekem ilyenekre már nincs energiám, pedig olyan sokat dob a bejegyzéseken.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nekem sincs azért mindig, meg ötletem sem. De ez úgy adta magát most. :3

      Törlés
  6. Jaj, hát behalok! :D Aaannyira rózsaszín! ^^ Sajnálom, hogy lemaradtam erről a kihívásról. :( Azt hittem, csak filmnézős, -véleményezős...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése