Born Pretty Store tesztcsomag / nyomdalemezek

Újabb csomagocskám érkezett tesztelésre a Born Pretty Store webáruháztól, valamint a rendelésem is nemrég ért ide, így 7 nyomdalemezzel lettem gazdagabb. Ebből 5 lemez a Born Pretty store saját egyedi lemeze. Nagyon belehúztak, és rengeteg szép mintával rukkoltak elő.




Először kezdeném a tesztelésre kapott lemezekkel. Ami a Born Pretty Store saját lemezei. Egytől egyik csodaszép mind, a kedvencem a Dancing Peacoak névre hallgató  páva mintás darab. Csak ránézni is olyan jó, és szuper dolgokat lehet belőle kihozni. :) Kérdés, hogy én ki tudok-e majd. :D De nézzétek meg a vevők által feltöltött képeket, szuper alkotások vannak köztük, az én kedvencem EZ a manikűr.

INNEN tudjátok megrendelni.


A második kedvencem az Elegant Flower névre hallgató virágos. Négy féle virágminta kapott helyet ezen a lemezen.

INNEN tudjátok megrendelni.


Választottam egy leveles lemezt is, ez ősszel nagyon jól fog jönni. Sok szép leveles minta van rajta, a kedvencem a hulló leveles.

INNEN tudjátok megrendelni.


A pillangós lemez is nagyon tetszik Egy szuper pillangós manikűrt láttam nemrég, amit biztos ki fogok próbálni ezzel a lemezzel.

INNEN tudjátok megrendelni.


Az utolsó Marilyn Monroe lemez pedig elég vegyes felvágott, a kedvencem rajta Marilyn és a férfi, női és páros minták. :)

INNEN tudjátok megrendelni.


Az utolsó két lemezt pedig rendeltem, A QA57-esen cuki norvég minták és hópelyhek vannak, ezt láthattátok is már bevetésen vasárnap. És fogjátok is még a norvég mintákat is.

INNEN tudjátok megrendelni.


A QA15-ösön pedig cuki cicás, norvég és törzsi és virág minták vannak. 

INNEN tudjátok megrendelni.


Ismét csak azt tudom mondani, hogy nagyon örülök az együttműködésnek és annak, hogy felkerestek. :) ITTtaláltok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.



Szeretitek a Born Pretty Store termékeit?


Megjegyzések

  1. Már nézegettem az oldalt, mert tetszenek a paletták, csak elrettent a dolog, hogy lehet, heteket kell várni a szállításra. Bármekkora összegért rendelek, akkor is ingyenes a szállítás?
    A nyomdázószettjét ismered? Mennyire puha? (Nekem Naillandes van, az nagyon jó puha, de jó lenne tartalék.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon változó szerintem a szállítási idő, nekem volt már 2 hét, de egy hónap is... De ez e-bayen is kb ilyen szerintem. A nyomdázó szettjüket sajnos nem ismerem. A Naillandes nekem is megvan, de számomra használhatatlanul puha, ezért visszatértem az essences párnához és a plasztik kártya lehúzóhoz. :) A lemezek viszotn szerintem jó, eddig mindegyikkel sikerült nyomdáznom.

      Törlés
    2. Rendeltem is azóta, már régóta vadásztam hópelyhes mintát :) Köszi az infót!

      Törlés
  2. A lemezek nekem is tetszenek, ezt nem írtam, főleg a 2. 3.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, a hópelyhes lemezért teljesen odavagyok. *.*

    VálaszTörlés
  4. Szépségeket kaptál, várom a velük készült manikűrt! :D

    VálaszTörlés
  5. Én kétszer rendeltem tőlük, az 1 dolláros rendelésem megérkezett (jó későn), a 8 dolláros meg nem és a leveimre se válaszoltak soha :(, pedig olyan szép körömlakkokat rendeltem, meg azért a pénzt is sajnáltam, úgyhogy nem fogok többet rendelni tőlük, pedig vannak jó cuccaik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez nem hangzik túl jól. :/ Lekopogom nekem még nem volt problémám.

      Törlés
  6. Nekem két hetet kellett várnom, mire egyáltalán postára adták a lemezeimet, így már biztosan nem fognak ideérni karácsonyig... Saját rendelés, nem ajándék, és ha nem írok rájuk, talén még mindig fel sem adták volna :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, hát az nem túl jó, nekem eddig amikor rendeltem, másnap vagy max 2 nap múlva jött a mail, hogy fel van adva.

      Törlés
  7. Ez a Born Pretty rendelés hogy működik fizetés szempontjából?
    Átutalás vagy valami más?
    Meg amit még nem értek... Dollárt kell váltani, vagy lehet fizetni Forintban is?
    Elnézést kérek, és ne legyenek a most feltett kérdéseim nagyon cinkek... De soha nem rendeltem még külföldről, ezért fogalmam sincs hogy mennek a dolgok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. PayPal-lal lehet fizetni, ez egyfajta bankkártyás fizetés. Először regisztrálni kell a bankkártyádat a PayPal oldalán (https://www.paypal.com) , és amikor vásárolsz és fizetni szeretnél, akkor átirányít a PayPal oldalára. A forint számládról veszi le az összeget dollárban. :)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen! Sokat segítettél! :)
      Így már biztos lehetek a dolgomban, egészen jó cuccok vannak itt. :)

      Törlés
    3. Örülök, hogy tudtam segíteni! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése