Sailor Moon NAC - 9. Sailor Pluto

Mint írtam nektek nem álltam meg a Sailor Moon kihívás 8. állomásánál, hanem úgy döntöttem a maradék négy tündért is sorra veszem, akik közül az első Sailor Pluto, vagyis Sylvana. A ruhája és haja méregzöld, így én ebből indultam ki a manikűr elkészítésénél. 


Egy csodás metálos méreg zöld lakk Gabrini 373 lett az alap, és ezt dobtam fel a körömvégeken egy kis holo csillámmal. Egyszerű, de nagyon mutatós manikűr lett szerintem. Annak ellenére, hogy tombol nyár jól esett ez a kis sötét szín a körmeimen, pláne hogy most olyan rövidek, és ezek az árnyalatok inkább rövidebb fazonon mutatnak jól. :) A holo csillámok pedig meseszépen szikráztak a napsütésben... :)



Pár szót ejtenék a lakkról is. Egy! rétegben tökéletesen fedett, átlagos idő alatt megszáradt. Picit erős illata van, de nem vészes, legalábbis nekem, aki szereti a körömlakkszagot. A lakkban található metálos csillámok Gyönyörűen csillognak a napfényben.



Szerettétek Sailor Plutot?


Megjegyzések

  1. Válaszok
    1. Ugye!? Nem is értem mièrt "tukmàlni" kellett rám, hogy hozzam el... :D

      Törlés
  2. Nagyon jó lett :) Én is a zöld mellett döntöttem :D

    VálaszTörlés
  3. Ú, de tetszik ez a zöld. *_*

    VálaszTörlés
  4. Egyszerűen csodás lett. (-:

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép ez az árnyalat :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép ez a zöld árnyalat :)

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép! Nekem rengeteg Gabrini lakkom van, és mit ne mondjak imádom őket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Èn szerintem nem is találkoztam még ezzel a márkával... :) de egyelőre jòban vagyunk. :) De ezek utàn nyitott szemmel fogok járni. :)

      Törlés
  8. Köszönöm szépen lányok! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése