ManiCute - Pop art

A ManiCute mai témája a popart, amiről nekem egyből a színek és a képregények jutnak eszembe. Több manikűr is kavargott a fejemben, végül maradtam a legsematikusabb képregényes szövegbuborékos nagyon színes megoldásnál...


Minden körmömre más élénk színű lakk került, erre jöttek a fehér pöttyök, a szövegbubi majd a fekete keret és a szöveg. A feliratok nem sikerültek olyan jól, de talán még vállalható kategória. :)



Pár szót ejtenék a lakkokról is, mind NYC In a New York minute lakk. Viszonylag ritkán használom őket, nem is értem miért, amikor ilyen szép színeik vannak és egy réteg van belőlük a körmeimen és egész gyorsan is száradnak... :)  Szerintem így magukban is szuper nyári, színes, vidám manikűrt alkotnak... :)


A zöldnek két baja van... elszínezi a felé kent fehér lakkot, mondjuk ici-picit a sárga is elszínezte de az abszolút nem feltűnő. És teljesen besárgítja az átlátszó gél lakkot, amit alapnak használok. :/ 


021 Green Breeze / 030 Break of Dawn / 209 Lexington Yellow / 238 MoMa / 296 Water Street Blue



Szeretitek az extrémebb színes körmöket?


Megjegyzések

  1. Szuper lett, nálad is nagyon tetszik, hogy szabad kézzel dolgoztál :)

    VálaszTörlés
  2. De jó lett! Szuper lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik! A te manid is jó színes lett.:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik a színes manikűr, ez is jó lett :)

    VálaszTörlés
  5. De szépek azok a lakkok :) A mani meg jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
  6. nekem is tetszik a sk megoldás. nagyon szépek az alaplakkok

    VálaszTörlés
  7. De szép színek! És a mani is ötletes! :)

    VálaszTörlés
  8. Szép lett, visszaadja ezt a hangulatot. Szerintem a zöld olyan, mintha direkt sárgával volna a szövegbuborék. (-: Nekem csak a lila van meg ezekből a lakkokból, én is szeretem, bár nehéz vele bánni, az enyém nem terül olyan szépen, és csíkos lesz, ha nem figyelek oda, de fedőlakkal ez orvosolható.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése