Fruitbomb - 2. Cherry

A gyümölcsös kihívás második témája a cseresznye. Nem tudom ki hogy van vele, de én egyszerűen imádom. :D A mani amivel készültem viszont egy roppant egyszerű megoldás. Mindössze a gyűrűs ujjamra került egy pici minta strasszkövek felhasználásával, a többi körmöm pedig cseresznyepiros lett, amihez a Sally Hansen 160 Cherry red nevű lakkját használtam stílusosan. :) Valahogy rám tört a hétvégén a piros lakkot kell kennem a körmeimre érzés, ezért is lett ennyire egyszerű a manikűr. Ezt a manikűrt "nevezem" Angel nyári kihívásának nyári gyümölcsök témájára is. :)


Amint láthatjátok a körmeim most nagyon-nagyon rövidek... Ennek az az oka, hogy leszedtem a gél lakkot, és szeretném kicsit pihentetni őket. :) De egész megbarátkoztam velük, pedig éve szerintem rosszul lettem volna az ennyire rövid körmöktől... :)



Szeretitek a piros körmöket?

Facebook / Bloglowin / Pinterest / Instagram / Youtube




Megjegyzések

  1. Veszettül tetszik ez a piros lakk!!!! O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom, pedig amúgy nem vagyok nagy piros fan. :)

      Törlés
  2. Annyira aranyosak a cseresznyék, de én allergiás vagyok rájuk. :( Nemrég kezdtem rákapni a piros körmökre, régebben csak néha-néha viseltem :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon cuki ez a pici cserkó :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ízléses lett a manikűr! (-: Nekem tetszik ez a körömhossz is, mert szép formájúak a körmeid. (-:

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ízléses. Letisztult, egyszerű, semmi cicoma, de mégsem egyhangú. :) Szép lett!

    VálaszTörlés
  6. nagyon klassz lett a tiéd is *-*

    VálaszTörlés
  7. Ajajj..Elvarázsolt ez a lakk!
    Jelenleg nekem is picik a körmeim,mióta hazaköltöztem rengeteg mindenben kellett segítenem és sajnos nem bírják a strapát. :(

    VálaszTörlés
  8. Ó, ha az én körmeim ilyenek lennének röviden :-D Ne szomorkodj, mert Neked így is csodaszép hosszúkásak, és szerintem minden lakk jól áll rajtuk így is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerencsére hamar túltettem magam rajta. :) És felfogom úgy, hogy fő a változatosság és kipróbálok olyan manikűröket, amik kifejezetten rövid körmön mutatnak jól. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése