Újabb tesztcsomag a Born Pretty Store-tól

Alig fejeztem be az első csomagban lévő termékek tesztelését, és meg is érkezett a második tesztcsomag a Born Pretty Store áruháztól. ITT nézhetitek meg mi lapult az első csomagomban, ha érdekel titeket.


A mostani csomagba két vizes matricát és neon szegecseket választottam. Mind a három termék elnyerte a tetszésemet már már a csomag kibontásánál. (Ezúttal tényleg azt kaptam, amit kiválasztottam.) :)



A kör és csillag mintázatú neon színes szegecseket tartalmazó tárcsa a kedvencem a csomagból... Egyszerűen oda vagyok érte... A szegecsek kellően kicsik, így nem kell attól félni, hogy nem simulnak rá a körömre. A kis fém körömdíszek lila, narancs, pink, sárga, kék és zöld színben pompáznak.

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.



A második választottam ez a fekete-fehér virágmintás vizes matrica volt, nagyon kis kellemesek benne a virágminták, és egy szép élénk színű lakkon biztos szuperül mutatnak majd. :)

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.



É mivel pinkből és rózsákból sosem elég, ezért esett a választásom erre a romantikus rózsás vizes matrica ívre. :) Nude lakkon istenien mutat ennyit megsúgok... :)

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.



Ismét csak azt tudom mondani, hogy nagyon örülök az együttműködésnek és annak, hogy felkerestek. :) ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.



Szeretitek a Born Pretty Store termékeit?


Megjegyzések

  1. A vizes matrica, mint körömdíszítő, nekem nagy kedvencemmé vált :) Ezek közül viszont most a neon szegecsek tetszenek a legjobban *-*

    VálaszTörlés
  2. elírtad a címet.
    nekem is kedvencem a vizes matrica :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Úgy érzem későn volt már 11-kor, amikor írtam a posztot...

      Törlés
  3. Ó, most kicsit irigykedem, hogy már a második csomagot kapod. Nekem sajnos még nem ért ide, amit május 6-án adtak fel. Pedig hogy készültem, mert most lenne időm próbálgatni. :( Mondjuk korábban egy csomagom el is veszett. Úgy látszik én már csak ilyen szerencsétlen vagyok... A tesztcsomagokat egyébként nyomon követhető módon postázzák?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig azt már jó régen feladták. :/ Remélem előbb-utóbb odaér azért. :) Szerintem nem nyomon követhetően küldik őket. :/ Rendelésnél is csak akkor küldik úgy, ha úgy kéred, és fizetsz ért. Gondolom úgy már nem annyira érné meg nekik az ingyen posta....

      Törlés

Megjegyzés küldése