Rimmel sweetie crush



A Rimmel nyereményem része volt ezt a két kis édes lakk, amiket ma bemutatok nektek. A kollekció a sweetie Crush névre hallgat, eredetileg 5 színből áll, de Magyarországra csak kettőt hoztak be, mint a space dust lakkok esetében (ezt mondjuk nem értettem akkor sem, és most sem...). A rózsaszín a 009 candyfloss cutie, míg a kék a 012 bluebrry whizz nevet kapta.


A két lakk csak színében különbözik, a többi tulajdonságukban megegyeznek. Gyengébb sand lakkok, és plusz csillámokat sem tartalmaznak. A finishük a Moyra sugar sand, lakkokéhoz hasonló, gyöngyházas hatásuk van, és szépen csillognak napfényben. Két rétegben fednek, és gyorsan száradnak. az üveg és az ecset a szokásos 60 seconds, amit én nagyon szeretek. Az áruk 800 F, ha jól tudom.

009 candyfloss cutie
Egy kicsit barackba hajló közép rózsaszínes árnyalat, ami tökéletes lehet bárhova bármikor, akár magában, akár valami más színnel kombinálva. :)



012 bluebrry whizz
Világos, kicsit jégkirálynős kék, ami fényviszonyktól függően mutatja hol kicsit világosabb, hol élénkebb oldalát.


És zárójelben még megemlíteném, hogy a Candyfloss cutie teljesen ugyanolyan, mint a Moyra Sugar Sand 865-ös számú Daydreamje, (na jó talán 1 árnyalattal világosabb, de szerintem még az sem. Instán már mutattam róluk képet ITT és ITT.


Szeretitek az ilyen cuki sand lakkokat?

Megjegyzések

  1. Mindkettő nagyon tetszik, illetve együtt az összes szín is nagyon hívogató :)

    VálaszTörlés
  2. Jujj, hát nagyon szépek. :)
    Ausztriába remélem több szín is került, mert érdekes módon a zöld tetszik. :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, de én ebben a szezonban már feltankoltam magam a Moyra Sugar Sand lakkokkal mire ezek megjelentek a drogéria polcain... úgyhogy ezt a szériát most csak mások körmein fogom csodálni :D

    VálaszTörlés
  4. A sand készletem nemrégiben bővült 4 mini OPI lakkal és a minősége miatt most nem igazán vagyok meggyőzve arról, hogy további homoklakkokra is beruházzak bármelyik márkából :-/
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Nekem pont a lila és a korall tetszik. :-/ Ami kapható azok nem. :D Így jártam. :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépek! :) Nekem a zöld árnyalat van meg. :) Nem tudom, nálatok miért nem forgalmazzák az összes színt, nálunk, Romániában az egész kollekció kapható.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése