Rimmel 60 seconds Rita Ora 203 lose your lingeire

A Rimmel nyereményem része volt ez a cuki kis rózsaszín lakk. A színét talán leginkább az olvadt epres tejszínhabhoz tudnám hasonlítani. Nagyon halvány rózsaszín lakkot látunk az üvegben egy kis ezüstös csillogással. Szerencsére ez az ezüstöt csillogás felkenésnél szinte el is veszlik, épp csak egy kis fényt ad a lakknak. Viszonylag gyorsan száradnak a rétegnek, és kettő elég is belőlük. A lakk állaga picit krémes, ezért csak az első réteg teljes száradása után kenjük fel a másodikat, mert különben katasztrofális lesz a végeredmény... Én türelmetlen voltam, és egyből kentem a második réteget is először, de nem kellett volna... Az ecseten szerencsére semmit sem változtattak, ugyanazt a lapított széles kerek ecsetet találjuk most is az üvegben.




Próbáltátok már az új Rimmel lakkokat?

Megjegyzések

  1. Jajjj de nagyon szép színe van! Nem tudom miért, de mostanában vonzanak ezek a kis finom púderrózsaszín árnyalatok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?! Én ma is szemeztem egy halványabb rózsaszín Moyrával, de végül erős voltam, és otthagytam. :D

      Törlés
  2. Nagyon szép színe van! Már hónapok óta elfogyott a hasonló rózsaszín árnyalatom, épp ideje lenne egy ilyen szépséget beszereznem. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése