Rimmel 60 seconds 863 és 835

Ezúttal egy csodás Rimmel párost mutatok be nektek, ami nem más, mint a 863-as Do not disturb, valamint a 835-ös Bright back at you. A Do not disturb az új Rita Ora kollekció része, mígy a bright back at you egy kifutó lakk. Mindkét lakknak fantasztikus türkizes színe van, mostanában ezek a gyengéim...


Mindkét lakk a klasszikus 60 seconds ecsettel és üveggel rendelkezik, imádom ezt a széles, lapított lekerekített ecsetet, amivel egy álom dolgozni... Két rétegben tökéletesen fed min a két lakk, és viszonylag gyorsan is száradnak. Szép fényesek maradnak, az állaguk pont jó, sem nem túl híg, se nem túl sűrű.



863 Do not disturb
A Rita Ora kollekció lakkja egy sötétebb türkiz, inkább már smaragdosnak mondható árnyalat egy pici kék beütéssel. Nekem rettenetesen tetszik, én bármelyik évszakra el tudom képzelni.


835 Bright back at you
A lakk egy halvány türkizes árnyalat, talán már inkább mentának mondanám. 


Szeretitek a Rimmel lakkokat?

Megjegyzések

  1. szeressük :D jó a Rita Ora lakk nagyon

    VálaszTörlés
  2. Rimmel 835 Bright back at you lakkja nekem is meg van és imádom , a másik lakk sajnos nincs meg , de így képeken nagyon tetszik nekem :)

    VálaszTörlés
  3. tényleg nagyon szépek és most a do not disturb tetszik jobban! amúgy nem a kedvencem ez a türkizes árnyalat, de szerintem ezt most nagyon eltalálták. akárkinél láttam, mindenhol nagyon tetszett! :)

    VálaszTörlés
  4. Már vártam mikor lesz a blogon, mert instán már láttam, gyönyörű színek, és nagyon szép fényes a fedésük!!! *-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép mind a kettő!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése