Moyra holo tobzódás

Emlékszem, hogy valaki jelezte szeretné látni együtt a Moyra 43-és a holos rózsaszín lakkot, ezért most ezt az elmaradásomat pótolom... Az összehasonlításba belevontam a lila holos lakkot is, hogy teljes legyen a kép.


A mutató ujjamon a lila, a középső és kis ujjamon a rózsaszín holo, a gyűrűs ujjamon pedig a 43-as lakkot láthatjátok.


Aki azzal az ürüggyel szerette volna megúszni a rózsaszín holo lakk megvásárlását, hogy biztos hasonlít a 43-ashoz, azt kell keserítsem, mert teljesen más árnyalat. A 43-as sokkal élénkebb, sötétebb pinkes rózsaszín, míg a 256-os egy halványabb árnyalat. Különbség még a két lakk között, hogy a 256 igazi holo lakk, míg a 43-ban csak holo csillámok vannak. a 256 és a 255 viszont sokkal jobban hasonlít egymásra. Mind a kettő halvány, pasztell szín, és nem sok különbség van köztük színre sem. Amikor teszteltem őket egyik kezemre az egyiket másikra a másikat kentem, és fel sem tűnt senkinek... :D Remélem a képek segítenek a döntésben, hogy kinek melyik a legjobban tetsző, és melyiket érdemes megvennie. :)


A liláról ITT láthattatok önálló posztot:


A rózsaszínről ITT:


A 43-asról pedig ITT:


Melyik lakk tetszik a legjobban a három közül?

Megjegyzések

  1. Pont ezen gondolkoztam múltkor, hogy vajon a 43-as mennyire holos. Meg is vettem, nem bírtam ki :D De örülök hogy megmutattad most, mert nekem azért mindhárom tetszik ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett az összehasonlítás. :) Szerintem is szép kis lakk a 43-as is. :3

      Törlés
  2. 43 is nagyon szép lakk, és a holo is nem tudnék választani :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a rózsaszín tetszik a legjobban, de bármelyiket elfohadnám. Sajna nálunk a holo kollekció nem kapható.. \:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ha beszélsz az eladóval és elmondod neki mit szeretnél lehet, hogy átgondolja és rendel az újabb szériákból is lakkokat. :) Mindenesetre egy próbát szerintem megér. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése