ManiCute - Pünkösd

A mai témánk mi más is lehetne, mint a pünkösd. Elég fejtörős téma szerintem. Nekem konkrétan a pünkösdről, mint ünnepről nem is igazán jutott eszembe semmi, de aztán jött az isteni szikra, és kicsit elvonatkoztattam...


A pünkösdi hétvége nálam harmadik éve egyet jelent a Pannónia Fesztivállal és rock koncertekkel. Ezért egy fekete szegecses rockeres körömmel készültem erre a témára. Izgalmasabb manikűr született meg a fejemben többféle szegeccsel, de végül csak ennyire futotta az időmből... Nekem viszont így is tetszik, szuper ez rombuszos szegecs. :)



És egyúttal írnék pár szót a fekete Rimmel lakkról is, amit alapnak használtam. Két rétegben fed, gyorsan szárad, szép fényes marad. Az az ecset a szokásos széles lekerített, amit imádok. Viszont, ha valaki szeretné, akkor iparkodjon, mert kifutó darab. :)




Szeretitek a szegecses körmöket?


Megjegyzések

  1. Én csak egyszer voltam, akkor még Várpalotán volt a fesztivál. Pedig ingyen belépőm lett volna idén is, csak ne volna olyan messze (Hajdú-Bihar megye). A mani nagyon dögös lett, mint fentebb már írták, a gyűrűvel ütős! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Micsoda mázlist, ingyen jegy. :3 Nekem sincs épp közel sajnos, Miskolc is jó messze van a Balcsitól, de mivel pont Földváron van nyaralója pároméknak, így nagyon kapóra jön ez a fesztivál. :)

      Törlés
  2. Nagyon jól néz ki! :) Valóban dögösre sikerült. :) A szegecses manikat én is nagyon szeretem, sőt, a kedvenceim. ^^

    VálaszTörlés
  3. Hűűű, hát ez nagyon vagány! Imádom!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon vagány,nem erre számítottam!:D
    Azt hittem valami virágos manit hozol majd.:)
    De nagyon tetszik ez a megoldás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Szerintem senki nem gondolta volna, hogy ilyen sül ki belőle. :D Pedig PUNK(osd) ékezetek nélkül :D

      Törlés
  5. Óh, de vagány :) én még nem is láttam fekete Rimmel lakkot...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Ez előtt, amúgy szerintem én sem... :)

      Törlés
  6. Nagyon jól mutat, főleg a gyűrűkkel! :)

    VálaszTörlés
  7. nagyon király ez a manikűr, imádom a szegecseket :)) és a gyűrűd is gyönyörű *.*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése