Sailor Moon NAC - 1. Bunny, Holdtündér

A Sailor Moon kihívás első témája logikusan maga a Holdtündér, vagyis Bunny. Mint már írtam én ismét a "Milyen manikűrt viselnék, ha én lennék a Holdtündér" vonalon indultam el. 


Először valami olyanban gondolkodtam a ruhája részleteihez kapcsolódik, de aztán elvetettem ezt az ötletet, és a sárga szín mentén indultam el.. Bunnyt általában sárga színnel szokták megjeleníteni (de lehet nem helytálló ez a kijelentés)... Mindenesetre nekem a sárga olyan Bunny-s a szőke haja miatt, a Hold, valamint a Super Sailor Moon, és Eternal Sailor Moon (nagyon belemerültem a témába... :D) kosztüme miatt is, amiben szintén megjelenik a sárga. Egy apró arany csillámos, valamint nagyobb színes csillámos lakkokkal kombináltam a sárga alapszínt, így egy nagyon vidám manikűr lett a végeredmény, ami szerintem szuperül passzolna a bohókás, ábrándozó Bunnyhoz.

A végén pedig ejtenék 1-2 szót az alapnak használt lakkról is. Sajnos már kivonták a forgalomból, ezért is nem érdemel saját posztot... Ha jól emlékszem az őszi sortyment frissítésnél válhatott meg tőle az essence, a két nagy frissítés között... Kár érte, mert egy gyönyörű napsárga lakkról van szó, a neve little miss sunshine, két rétegben tökéletesen fed, átlagos idő alatt megszárad és szép fényes marad. Ha valaki esetleg látja kallódni valamelyik akciós kosárban bátra tegye a magáévá... :)


Szerettétek a Holdtündért?


13 megjegyzés:

 1. little miss sunshine lakk nekem is meg van , és nagyon szeretem :)
  Szép lett a mani ::)

  VálaszTörlés
 2. A csillámos lakk pedig a circus confetti ? :D Nagyon szép lett egyébként :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Nem a circus confetti, de tényleg nagyon hasonlít rá. Egy golden rose jolly jewels lakk. :)

   Törlés
 3. Én nagyon szerettem ezt a mesét :) De pont arra gondoltam, mikor megláttam a kihívást, hogy a mai mangaőrült társadalom nagyon kiakadna, ha egy mostani rajzfilmben ezeket a neveket használnák, az eredeti helyett :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én teljesen kiakadtam, ami szerintem jogos is :)

   Törlés
 4. Szerintem nagyon eltaláltad a manikűrt! Én Bunny helyébe tuti hordanám! :D

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is jól megoldottad a feladatot, azt hiszem én is megcsinálom egyszer :) Viszont nekem nincsenek jó tapasztalataim ezzel a sárga lakkal. Nagyon folyós és állandóan bebuborékosodik nekem, pedig vigyázok vele... de a színe abszolút nyerő.

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű az alap szín is, de a csillámos topperrel gyönyörű lett :) Viselném szívesen ezt a változatot.
  Imádtam Holdtündért ő volt az egyik kedvenc *-*

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó lett! Szép ez a sárga szín :)

  VálaszTörlés
 8. Klassz lett és tényleg illik Bunnyhoz :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com