VIDEO - A felesleges lakk lemosása

Nos elérkezett a pillanat, amikor az első videó kikerül a blogra... :) Sok idő kellett, hozzá, de most végre elkészült az első mozgókép köszönhetően annak, hogy kaptam (igaz csak kölcsönbe) egy szuper állványt, amivel pikk-pakk meg tudtam oldani a videózást. :)


És hogy mi a videó témája? Hogy hogyan szoktam a felesleges lakkot eltávolítani, ami mellé megy lakkozásnál. A módszer nagyon egyszerű, és speciális eszközökre sincs hozzá szükség.
Hozzáteszem azért általában nem így néz ki a kezem lakkozás után, (nem szoktam ennyire "kimenni a vonalból") de most elég vékony vonalakat kellett a lakk saját ecsetével húznom a körmök szélénél, ezért néz így a mancsom.


Vannak azért korlátai a módszernek, mert egy szivacsos manikűrnél már nem igazán alkalmazható (amikor nyakig lakkos az ember), de egy szimpla lakkozásnál teljesen tökéletes, én mindig így szoktam lemosni a fesleget.

Remélem nem volt túl béna a videó, elsőre ennyi tellett tőlem. Örömmel veszem az észrevételeket is, hogy például nem jó, mit kellene máskép... :) Azt hiszem ennek az állványnak köszönhetően talán step-by-step videók is lesznek hamarosan... :)

Ti hogy szoktátok lemosni a felesleges lakkot?

Megjegyzések

  1. De jó lett!:D Legközelebb tuti így szedem le a felesleges lakkot.:DD

    VálaszTörlés
  2. De kis cuki videó :3 Amúgy én is nagyjából így szoktam leszedni, csak nem körömmel, hanem fogpiszkálóval vakarászom. :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó kis videó lett!! Én is szoktam így lustaságból! :) De ha van időm a fülpiszkálós módszert alkalmazom, mert képes vagyok nem kivárni azt az időt míg a lakk nem szárad még és akkor elmosodik az egész lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szoktam én is azzal is, bár én inkább ecsettel. :)

      Törlés
  4. Én míg szárad addig szoktam lemosós pálcikával eltávolítani a felesleget, mert ha nem muszáj nem teszem ki addig víznek meg törülközőnek, míg egészen biztosan meg nem száradt :) kicsit túlparázom a dolgot úgy érzem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudom érteni, mert ehhez tényleg koppra kell száradnia a lakknak. :) Én általában nyugiban este szoktam kifesteni, és megvárom míg teljesen megszárad. :)

      Törlés
  5. Én is így szoktam eltávolítani a felesleges lakkot! Ezért szoktam még zuhanyzás előtt kifesteni a körmömet. Vagy este, hogy a reggeli mosakodással megoldjam a dolgot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, általában én is zuhanyzás alkalmával ejtem meg. :D Csak ezt így furának éreztem volna beleírni a posztba. :D

      Törlés
  6. Szuper lett , amúgy én is így szoktam :)

    VálaszTörlés
  7. Tegnap teszteltem, és jelentem, király! (Y) :D Egyébként fényképezőállvány: kis asztalit 1,50$-ért vettem, ha érdekel, küldöm a linket (az más kérdés, hogy most se fotózni se videózni nem tudok, mert kettétörtem az SD kártyát, én béna barom)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy bevállt a tipp. :D
      Van olyanom Ancsa köszi, de sajnos nem jó a gépemhez, mert áll meg rajta, behúzott lencsével még megtartja, de amint kitolja a gép a lencsét felborul, mert nem jó az egyensúly. :/
      Amit most kaptam kölcsön (mondván a tulajdonosának úgyesm kell, csak egy évben 3-szor, akkor meg majd visszaadom) egy profi hiper szuper óriási állvány. Hát én szerelmes lettem belé. :D Lehet forgatni, dönteni, állítani... <3

      Törlés
    2. Akkor viszont sárga vagyok, nem gyengén :D

      Törlés
  8. No igen, ez az, ami a roppant ragaszkodó S-he lakkommal sajnos nem megy. A videó szuper lett, várom a továbbiakat!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nekem általában minddel szokott menni, ezek között is volt sokféle, Moyra, Rimmel, Butterfly, Bys. De She lakkom talán csak egy van, nem tudom azzal próbáltam-e. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése