Be simple! #2 Ünnepi homok

Ma egy kis teszttel egybekötött ünnepi hangulatú manikűrt hoztam Nektek. Mindössze két homok lakkot használtam fel az ünnepi hangulat eléréséhez, a Lovely Snow dust kiadásának ezüst lakkját valamint a Moyra Sand effect arany lakkját. A két lakkról szinte ugyanazt tudom elmondani, két rétegben tökéletesen fednek, szuper a homok hatás, mind a kettő nagyon érdes és csillogó. 



A Moyra aranya nem az az igazi meleg árnyalat, hanem kicsit hidegebb, bronzosabb, ezüstösebb, bár lámpafénynél azért előjön a melegebb tónusa is, ami nekem nagyon tetszik. A Lovely ezüstje igazi szép világos ezüst, de mivel a Moyrában is van egy pici ezüst beütés, ezért szerintem szuperül passzolnak egymáshoz annak ellenére, hogy az arany-ezüst nem egy szokványos párosítás. És míg a Moyra csak pici csillámokat tartalmaz, addig a Lovelyba kerültek nagyobb csillámok is.

vakuval:


Szeretitek a sand hatást?

Megjegyzések

  1. Annyira tetszik mindkettő. O.O Fáj a kicsi szivem, hogy még nem találkoztam velük. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a Lovelyt én is éppenhogy csak elcsíptem. -.-' A Moyrából mindig szokott lenni a kedvenc fodrászkellékesemben. :) Kíváncsi lennék mondjuk, hogy a két arany mennyire különböző, bár szerintem a Lovely egy sokkal melegebb árnyalat, mint a Moyra. :)

      Törlés
  2. Én szeretem, csak lemosni nem, pedig a vatta rátesz - vár megoldás egyszerű. Gondolkoztam a Lovely ezüst lakkján, de aztán végül lemondtam a beszerzéséről... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem azzal a módszerrel egész gyorsan szokott menni szerencsére, még gyorsabban, mint egy csillámos toppernél. :D Én már régóta szeretnék egy ezüst sand lakkot, úgyhogy most lecsaptam. :D

      Törlés
  3. Nagyon szép lett, én is beszereztem ezt a Lovely ezüst sand lakkot, és alig várom már,hogy kipróbáljam, de ez csak szilveszterkor fog megtörténni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én hazaértem, és egyből felkentem. :D Pedig nem nagyon szoktam ilyet. :3

      Törlés
  4. ááá, annyira szeretném már megszerezni a snow dustokat!! :DD :))

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép!!! Nekem is meg van mindkettő és IMÁDOM!! <3

    VálaszTörlés
  6. Én nagyon szeretem a sand lakkokat, de valamiért egyik ezüst sem tudott eddig megfogni, legyen az bármelyik márka. Viszont ez az arany Moyra nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  7. Annyira szeretném már a birtokomban tudni a limitált Lovely lakkokat! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése