Pink mix and match - step by step

Mivel páran jeleztétek a várható step-by-stepes postban, hogy a pink manikűr tetszett Nektek a legjobban, ezért úgy döntöttem erről hozok először toturialt. :) Isten igazából nagyon könnyű elkészíteni mind a három mintát, mégis szuperül mutatnak így együtt szerintem. Amire szükségetek lesz, egy alap szín (nálam holos ezüst), egy második szín (nálam pink) és két csinnámos lakk, (az egyik az alap színnel harmonizáljon, a másik pedig a második színnel, nálam nagy csillámos holo és pink csillámos holo) cellux és díszítőszalag.


A nagy ujjamra egy egyszerű kétszínű minta került, az elkészítéséhez mindössze celluxra van szükség. Felkentem az ezüst holos lakkot, megvártam míg teljesen megszárad, felragasztottam hosszában a celluxot, és felkentem a pink lakkot. Vártam pár másodpercet, de nem sokat, nehogy elkezdjen nagyon megszáradni a lakk, és levettem a celluxot.


A mutató ujjamra pink alap és pink csillámos lakk került.

A középső ujjamra egy cikcak minta került, az elkészítés fázisai ugyanazok, mint a nagy ujj esetében, csak itt a celluxokkal egy háromszöget kell kialakítani a körömágynál.


A gyűrűs ujjamra rácsminta került. Felkentem az ezüst holo lakkot, megvártam míg megszárad, elsőször az egyik, majd a másik irányba ferdén felragasztottam a díszítőszalagokat, felkentem a pink lakkot, pár másodperc múlva pedig felszedtem a szalagokat.


A kisujjamra holo alaplakk került, és erre nagyobb csillámos holo topper.

Végül minden körömet fedőlakkal fixáltam.

Ennyi az egész, így készíthettek egyszerűen, kézügyességet nem igénylő mutatós manikűrt. :) Az egyetlen dolog, amire figyelni kell, hogy ne várjatok sokat a cellux/díszítőszalag felszedésével, mert akkor elnyúlik a lakk, a felszedéskor és eltorzul a minta.

Hogy tetszett ez a fajta step-by-step?

Megjegyzések

  1. Szuper módszert találtàl a step by stepre :)

    VálaszTörlés
  2. Ez annyira szép lett :)) A kedvencem :3

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó módszer és köszönöm a step by step-et! :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg szuper ez a step by step. Ez a mani pedig az egyik kedvencem tőled! ^^

    VálaszTörlés
  5. Köszi a tutorialt! Valóban nem tűnik nagy ördöngösségnek. ^^

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése