Moyra 105



Ezzel a lakkal két-három alkalommal is szemeztem a fodrászkellékesben, mire végül megvettem. Csak azt tudtam nem egy mindennapi, tucat szín, de nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem... Aztán végül győzött a kíváncsiságom, és elhoztam.


A színét nem igazán tudtam meghatározni, de egy kedves bloggerina segített, és felvilágosított, hogy ennek a színnek a neve a "tóp" vagyis angolul taupe (szürkésbarna), magamtól erre tuti nem jöttem volna rá...


A szokásos Moyra csomagolás, 12 ml lakk, hosszúkás, lapos üveg, keskeny, hosszúkás ecset. A lakk már egy rétegben is gyönyörűen fed, de az én hosszú körmeimre biztos, ami tuti felkentem a másodikat is. De például egy vörös lakkot egy rétegben tökéletesen befedett. Száradási ideje átlagos, már-már gyors. :)

Ismertétek ezt a színt? Tetszik?

Megjegyzések

  1. Nekem nem jön be, talán valamilyen mutatós fedőlakkal meg lehetne menteni... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, mert én meg pont nem szeretem az ilyen seszíneket, és oda vagyok most érte. :D Micsoda paradoxon... XD Itt az essence arany fedőlakkjával dobtam fel, szerintem jól áll neki. :) http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2013/11/essence-metal-glam-gold-topper.html

      Törlés
  2. Hihi, nagyon jó a magyaros írásmód :-D A taupe mellett még mushroom-ként szokták megnevezni, és nagy kedvencem ez a szín :)

    VálaszTörlés
  3. Én is valószínűleg topperel vagy valamilyen más színnel feldobva hordanám, egymagában túl szomorkás. De amúgy szép szín!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése