Lovely blinkblink Nr1



Amikor először láttam meg ezt a lakkot a Rossmannban nagyon megtetszett, de nem hoztam el egyből, utánanéztem a neten. Mivel találtam egy jó kis képsorozatot róla egy lengyel bloggerinánál, ami meggyőzött ezért következő alkalommal elhoztam. Nagyon sokat vártem tőle, mert az üvegben mesésen néz ki. Viszont felkenve már sajnos nem ilyen nagy a szerelem közöttünk. :(


Az üveg a szokásos új Lovely üveg, 8 ml lakk, átlagos ecset. A lakk rengeteg csillámmal van teletömve, és van egy kis alapszíne is, ezért sokat gondolkodtam rajta, hogy ez vajon csillámos topper, vagy rendes lakk. Rendes lakknak szerintem kicsit kevés a fedése, bár akinek rövid a körme, vagy nem zavarja, hogy átlátszik a körömvége annak végülis jó lehet rendes lakknak is.


Azon is sokat gondolkodtam, hogy milyen alapon próbáljam ki, de nem tudtam egy lakknál megállapodni, ezért 5 különböző alapra kentem fel, egy pasztel pinkre, egy rózsaszínre, egy bogyószínre, egy sötét lilára, és egy közép lilára. 


A lakk állaga kicsit sűrűbb, az átlagosnál köszönhetően a sok csillámnak. Ha az ember elegendő mennyiségű nagy csillámot szeretne a körmein látni, akkor elég vastagon kell felkenni a lakkot, aminek köszönhetően lassan szárad meg. Én két rétegben használtam az alap lakkokon, így nagyon lassan száradt. :S A csillámok nagyon szépek, vannak benne nagy fukszia csillámok, közepes holos csillámok és pici lila csillámok. Egy bajom van nekem a lakkal, hogy val egy lila alapszíne, ami arra kevés, hogy önmagában használja az ember, viszont annyira jó a fedése, hogy az alatta lévő szín teljesen elnyomja, ha egy világosabb lakkról van szó. Sötét lakknál szerencsére nincs ilyen probléma, mert azt nem fogja be. Nekem a mutatóujjamon lévő sötétlila lakkon tetszik a legjobban, meg talán még a hüvelyk ujj közép liláján. 



Nem sikerült eldöntenem, hogy összességében tetszik-e a lakk vagy sem... Még barátkozunk egymással. Mindesetre annyi biztos, hogy sokkal jobban tetszene, ha nem lenne alapszíne. :S Szerintem itt kicsit elrontották ezt a lakkot, bár ki tudja, lehet valakinek pont ez tetszik benne. Mindesetre több blogon láttam már a testvéreit, és azok sokkal jobban tetszettek felkenve. :S Főleg a narancsos csillámos kicsike. Ha vége a lakkstopnak, rá lehet beruházok. :)



Nektek hogy tetszik a lakk, melyik alapon mutat szerintetek a legjobban?

Megjegyzések

  1. Naná, hogy tetszik! Szerintem gyönyörű, és jól áll. Nekem egy másik van meg, és bár lassan szárad, utána napokig nagyon jól bírja kopás nélkül, és a csillámok sem állnak ki :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik van meg Neked? Jah asszem emlékszem a halvány rózsaszínes? A naranccsal szemezek még, azt láttam több blogon is, és nagyon tetszett, a rózsaszín sem rossz, annak nincs alapszíne.

      Törlés
    2. Igen, bár most, hogy belegondolok, az talán még nem Blink, csak simán kapható glitteres volt... Remélem, a Blinkekkel is elbánok majd azért :-)

      Törlés
  2. Hát nem is tudom, nekem ez a lakk nem nagyon jön be :( Talán tényleg az alap színnel van a baj.

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik. Sőt, olyannyira, hogy lehet én is beszerzem. :)
    Kifejezetten tetszik, hogy van alapszíne, így nem csak olyan szimpla glitteres fedőlakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen végülis így is lehet nézni. :D A sötét színeken végülis nem probléma az alapszín, mert az nem nyomja el. De ha meggyőztelek róla, akkor örülök, volt értelme a posztnak. :)

      Törlés
  4. nekem ezek a nagy glittersek már nem tetszenek sajna. :( új fényképeződ van? nagyon szépek a képeid! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nagy pinkes glitterek nekem mondjuk tetszenek benne, az már nem, hogy nem oszlanak el szépen. :S
      Köszi szépen! Igen a kétkzes képek új géppel készülnek. :) De azt egyedül nem tudom használni, olyan nagy. :D

      Törlés
  5. Nekem is megvan ez a lakk, fekete alapon próbáltam, úgy szép...de hasra nem estem tőle. Üvegben mutat a legjobban. :) a többivel együtt. ide katt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltam én is fekete alapon, meg pinkkel is, de nekem úgy sem volt az igazi, de tény, hogy talán azon meg a sötétlilán tetszett a legjobban. Még barátkozunk. :D

      Törlés
  6. Nekem a kék van meg, és a rózsaszín, nr.2 és nr. 9 és tartós lakkokrol van szó, először nekem is fura volt, de minél többet néztem annál jobban tetszett!!! Igaz 2-3 rétegben kell festeni, de megéri :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rózsaszín szerintem nagyon szép, a kék sem rossz. :) De ettől csodát vártam az üveg alapján, és nem kaptam, de nem adom fel, barátkozunk még. :D

      Törlés
  7. Tetszik :) Szerintem a bogyószín alapon mitat a legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azon is egész jó szerintem is. (magához képest. :D) Még meggyőztök róla, hogy tetszik, csak sokat kell nézegetnem. :D

      Törlés
  8. Az utolsó kép annyira jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  9. A lassú száradási idő nálam is hatalmas hátrány, kár érte, pedig az üvegben valóban szép lakknak tűnik. Nekem is a legsötétebb változat tetszik a legjobban, valószínűleg világos alappal én sem használnám.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése