essence Metal glam gold topper

Igen, bevallom szürnyű rosszkislány voltam, és felrúgtam egy lakk erejéig a lakkstopot... Több mentségem is van a dologra, amik persze csak üres kifogások, de az én lelkemet megnyugtatják. Nos az első, hogy ezt a lakkot egyszerűen NEM LEHETETT OTTHAGYNI! Ez egy must have darab, talán mondhatom azt is, hogy a gyűjteményem legszebb és legkülönlegesebb darabja.

 

Na így tényleg nem lehet otthagyni egy főleg nem 650 Ft-ért... Pedig én ennyit nem nagyon szoktam adni egy lakkért... Na és a következő indok, ha ez egy állandó darab lenne nem vettem volna meg, kivártam volna a januárt, de pechemre ez egy trendkiadás darab, ez már januárban nem lesz... És végül, de nem utolsó sorban hagytam egy icike picike kiskaput a lakkstop elején, hogy az essence piros sand lakkját megvehetem, mert azt még lakkstop előtt kinéztem, csak nem tudtam megvenni, nos kicsit átalakult a lakk, és Őrá, használtam el a Jolie Jokerem...


8ml csodát kapunk 650 Ft-os árért, egyszerű, hengeres üvegben, amiben csak egyetlen kivetnivalót találok... MINEK KELLETT ELTAKARNI ezt a csodás lakkot ezzel a csúnya borítással???? Marketing szempontból szerintem egyáltalán nem volt jó húzás, mert így nem látszik, micsoda szépséggel van dolgunk. :( Én a fotózás után le is szedtem a borítást, mert nem bírtam ezt a lakk ellen elkövetett merényletet.


Ezt a csodát nem is igazán lehet szerintem szavakba önteni... Maga a palacka zárt tömör gyönyör. Ahogy a kis aranyfóia cafatokon megcsillan az őszi meleg napfény, az egyszrűen leírhatatlan. Nem tudtam dönteni milyen alapra kenjem, ezért 5 különböző őszi árnyalatot választottam ki (bár 2-2 elég hasonló...). Nos mindegyiken tökéletesen mutat, de talán a legsötétebbeken a legszebb. A lakk állaga és ecsete átlagos, könnyű vele dolgozni, és elegendő csillám(?) kerül már egy rétegben is a körmökre. Egy átlátszó fedőlakkot azért elbír a kicsike, mert egy ici-picit kiállnak a fóliadrabok. Nos, azt hiszem ennyit tudtam szavakba önteni az élményből, amit ez a lakk okozott nekem. :)

Ti elcsábultatok erre a lakkra?


28 megjegyzés:

 1. Még jó hogy nem hagytad ott :D Én sem hagytam a polcon :) nagyon szép lakk és különleges! A napfényben pedig gyönyörű!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép ez a lakk! És annyira jók ezek a két kezes fotók! :D Még ilyet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Lesznek ezentúl. Nem ígérem, hogy minden maniról, de amikor elkészül mindkét körmömre a minta, vagy teszt és lesz rá alkalom akkor lesz ilyen kép is. :)

   Törlés
 3. nekem kell ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 4. Ezt én is megvettem és tényleg nagyon szép! Egy picit nekem lehetnének nagyobbak a cafatok, de így szépen mutat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, némelyik tényleg elég pici. De hát valamit valamiért, mint ahogy írtad. :D

   Törlés
 5. Én visszatettem. Valahogy melegebb árnyalatú aranyra számítottam. Az üvegben szinte már zöldesbe hajlónak tűnt. Hagyok még magamnak egy kis gondolkodási időt, hátha jobb belátásra térek. :D Végül is a körmödön már jól néz ki, és mégiscsak kényelmesebb levenni a polcról, mint aranyfóliát cincálni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A drogériákban elég csalókák a fények. :S Én jártam már meg vele, hogy nem olyan volt a lakk, amikor kihoztam a napfényre, mint amire számítottam... :S Szerintem elég meleg árnyalat, és napfényben nyoma sincs zöldnek. :)

   Törlés
 6. Hát ez valami csodaszép, mármint nemcsak a lakk, hanem a manid is. Jó színeket választottál :-)

  VálaszTörlés
 7. Már én is megvettem ezt a lakkot, de még nem próbáltam ki :) az utóbbi időben annyi lakk felgyűlt nálam, hogy nem győzöm kipróbálni őket :)

  VálaszTörlés
 8. ezért a lakkért megérte vétkezni. :D

  VálaszTörlés
 9. Szép darab, nekem a nude-os lakkon tetszik legjobban :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon tetszik azon is, olyan kis visszafogott elegáns. :)

   Törlés
 10. Drágaszágom :d .Meddig lehet kapni ? Mert én nem láttam a Rossmannban.:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem készlet erejéig. De nálunk például az egyik Rossmannban ez a kollekció volt, egy másikban pedig a Justin Bieberes. :S Nem értem mi alapján válogatnak, hogy melyik üzletben melyik trendkiadás van... :S

   Törlés
  2. Én sem értem.:( Ami hozzám közel van Rossmann ott is a JB kollekció volt ezért csodálkoztam amikor mindenkinél Metal Glames cuccokat látok. Ezekszerint ez a lakk csak egy álom marad számomra ...:CCC

   Törlés
 11. Nagyon jó fedőlakk, remélem és is megtudom venni, mert mindig lemaradok azokról az essence fedőlakkokról ami tetszik :D

  VálaszTörlés
 12. Nagyon szép, nekem is megvan, de nekem még fedőlakk után is kiállnak a cafatok, és ez eléggé zavar :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Két réteg lakkal próbáltad? Vagy vastagon? Nekem 1 réteg fedő elég volt rá, de viszonylag vastagon kentem.

   Törlés
 13. isteni,a vele készült mani is! :)

  VálaszTörlés
 14. Már 3-szor tettem vissza a polcra, egyszer sem éreztem, hogy meg kell vegyem. Nagyon szép a körmeiden, de nem mozdított meg :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Én amikor először megláttam elhoztam, pedig nem volt tervben, de egyszerűen magával rántott. :D

   Törlés
 15. Isteni szépen néz ki! *.* Nem is csodálom, hogy elcsábultál és bűnbe estél miatta! Nagyon sajnálom, hogy nálunk nem kapható a lakk. :(

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com