Kígyóbőrben

Nos ez a mani úgy készült, hogy láttam egy jó kis ötletet a neten hogyan lehet frankó hálós körmöket készíteni... Elő is vettem pár lakkot és necc anyagot, és nekiálltam. Hát nem igazán akart összejönni, amit leírtak. Elvileg egy alapszínt kell felkenni, a hálót a körömre feszíteni és a másik lakkot szivaccsal felvinni, és ahol a háló a körömhöz ér, ott alap szín fog kilátszódni. Ez nekem az istennek sem akart sikerülni, ezért úgy gondoltam megfordítom a szisztémát, és a hálót lakkoztam be, és nyomtam a körmeimre. Alapnak fűzöldet, használtam erre jött sötétebb zöld és fehér pacsmag szivaccsal, majd a fekete a hálóval és így lett végül kígyómintás körmöm.


Alapnak fűzöldet (Lovely pearl bease Nr3), használtam erre jött sötétebb zöld (essence SYF green lagoon) és fehér (NYC blanco) pacsmag szivaccsal, majd a fekete (DaVinci) a hálóval és így lett végül kígyómintás körmöm.




Szerettek új technikákkal kísérletezni?

Megjegyzések

  1. Húúúúú ez baromi jó lett!
    Tiszta kígyóbőr hatása van!
    Nagyon ügyi vagy! :D
    Már,hogy a viharba ne szeretnék kísérletezni..:)
    Simán.:D
    Most is kipróbáltam egyet,de még fejleszteni kell a technikát.:)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó lett! :D Ezzel a mintával tavaly én is ugyanígy felsültem mikor halpikkelyes manihoz szerettem volna felhasználni. Aztán én is kilőttem vele. xD

    VálaszTörlés
  3. Perfekt munka :D Már majdnem sziszeg :D

    VálaszTörlés
  4. :D Nem fogod elhinni, de ma én is kígyómintás körmökkel nyomultam :D Mondjuk én nem ezzel a technikával készítettem (egyszer próbáltam, de nem jött össze) hanem szabadkézzel. Majd jövő héten fog kikerülni a bejegyzés tutoriallal. Egyébként nagyon jól néz ki a tiéd, annó nekem eszembe sem jutott volna ez a fordított változat.

    VálaszTörlés
  5. Tök jól sikerült, nagyon kreatív vagy!

    VálaszTörlés
  6. Zseniális ötlet !! :) Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. Ezt a hálósat már én is próbáltam és nekem sem jött össze, de én is gondoltam rá, hogy meg kéne fordítani :D úgy látom, így jól sikerül, ügyi vagy ;)

    VálaszTörlés
  8. Ezt a változatot sem lehetett egyszerű összehozni, de úgy látom, megérte. :)

    lakkalandok.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen lányok! :D Kicsit félem milyen lesz a fogadtatás, mert én nem teljesen voltam vele megelégedve, de végülis összhatásában nekem is nagyon tetszett. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése