Lovely Nude nail Nr4

Ezt a lakkot Bogi játékán nyertem, be kell vallanom a képeken nem igazán győzött meg, hogy a szívem csücske lenne, viszont felkenve teljesen beleszerettem! <3 Nekem ez az árnyalat, már kicsit sötét a nude kategóriába, nálam ez már inkább drapp/barna. Tökéletes kis őszi lakk, és szép alap lehet szinte bármilyen mintához a visszafogottsága miatt.


A lakk épp annyira csillogó, hogy ne legyen tolakodó, csak nagyon közelről lehet észrevenni az apró csillámokat, ami nekem nagyon tetszik, mert mostanában a kérm finishért vagyok oda. Két rétegben szépen fed, és átlagos idő alatt szárad meg. Az ecsettel egyszerű dolgozni, az átlagosnál picit vastagabb. 
Szeretitek a sötétebb nude színeket?

10 megjegyzés:

 1. Tök jó színe van, de ami még tök jóbb az a körmöd hossza. Nagyon tetszik, hogy ilyen "kicsi"! :)

  VálaszTörlés
 2. Egyetértek Lexa-val, nekem is a szép körömformád tűnt fel hirtelen, talán a nude szín jobban kiemeli mint bármi más :)

  VálaszTörlés
 3. nekem is megvan ez a lakk, nagyon szeretem. :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen lányok! :) Nekem most picit fura, hogy ilyen "kicsi". Bár tudom másnak ez már hosszú, de nekem nem szokott ilyen kicsi lenni, de csúnyán betört a jobb kezem nagyujján a köröm és kénytelen voltam a többit is megkurtítani. :S Mondjuk 1-2 nap alatt meg szoktam szokni a rövidet is, csak erre kevesebbet lehet festeni. :D

  VálaszTörlés
 5. Szép ez a szín is!!nekem is van nude lakkom csak nekem a nr.5. kedvet kaptam hozzá, már régen festettem ki vele a körmeim, köszi! tényleg szép a körmöd is!!

  VálaszTörlés
 6. Szép nagyon ez a nude lakk.Nekem tetszik. :)
  Amúgy nekem is szombaton tövig tört a hüvelyk ujjamon a köröm,csak nekem a bal kezemen. :(
  De szerencsére nélkülözhető a fotóknál,maradt még 4 ujjam. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a jobbat szoktam fotózni. :S Szóval nekem is a fotós kezem. Teljesen depressziós vagyok miatta. :D Mert a balt az istenek sem bírom úgy tartani ahogy akarom... A jobbat meg nem tudom fotózni 5 ujjal, pedig az a kedven "pózom". :D Nehéz az élet... :)

   Törlés
 7. HOGYAN lehet az, hogy Neked minden szín jól áll???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) A múltkor felkentem a Lovely baltic sand sárgáját, az szerintem nem igazán állt jól, de majd jön arról is poszt, és megnézheted. :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com